Fem år har gått sedan jag skrev min första ledare i tidningen Resultat med ambitionen att tidningen skulle bli ”din kunskapande kompis”. Nu skriver jag min allra sista ledare i Resultat. Med blandade känslor konstaterar jag att detta är det sista numret av Resultat som ges ut. Vid årsskiftet läggs varumärket ner och branschorganisationen FAR samlar sin kunskapsförmedling på tidningenbalans.se och på far.se. Är du ekonom och intresserad av att fortsatt hålla dig uppdaterad på området kan jag varmt rekommendera FAR:s nyhetsbrev för ekonomer. Gratis och kommer ut en gång i månaden! För alla som jobbar i revisions- och rådgivningsbranschen rekommenderar jag tidningenbalans.se.

I min första ledare skrev jag om hållbarhetsredovisningen och kopplingen till affärs­nyttan. Nu är cirkeln sluten, då jag även i denna ledare lyfter hållbarhets­redovisningen. Missa inte Bättre resultat på sidorna 18–21 där WeAudit och Pure Act delar med sig av sina bästa tips på hur du kommer igång, och hur du ökar affärsnyttan genom fokus på hållbarhetsfrågan!

Att tidningen verkligen blev en kunskapande kompis har jag fått ett kvitto på genom era reaktioner när vi släppte nyheten att Resultat lägger ner. Det har värmt att få alla exempel på vad tidningen har betytt för er läsare. Och ni som har varit med en längre tid har ju sett tidningen utvecklas från Nytt från revisorn, via Koncist till Resultat. Nu går en epok i graven, men som sagt – det betyder inte att vi slutar bevaka de viktiga frågorna. Bara att du hittar dem på far.se och på tidningenbalans.se i stället. Vi ses i andra sammanhang framöver!

Trevlig läsning!

Charlotta Marténg