Innehåll

Balans nr 6 2021

Wow-känsla på webben

Balans har som FAR:s medlemstidning ett tydligt uppdrag: att stärka medlemmarna i sina yrkesroller, visa på en attraktiv bransch och att bidra till att stärka FAR:s varumärke. Genom medlemsundersökningar och läsarundersökningar vet vi att nyhetsförmedlingen är viktig och uppskattad av er medlemmar.

Nu vill vi bli ännu bättre! Du som följer oss på tidningenbalans.se har redan sett att sajten har fått en rejäl ansiktslyftning. Bakom kulisserna har arbetet pågått tillsammans med Kate designstudio. Vår förhoppning är att du ska få en ännu bättre upplevelse! På webben ges möjligheter till långläsning blandat med kortare, snabbare nyheter. Nytt är också att du kan filtrera innehåll utifrån vilken yrkeskategori du är intresserad av, klicka på fliken Hitta artiklar i menyraden och bocka i önskad medlemskategori.

Vi som jobbar med Balans drivs av att du som läsare ska känna att varje minut med Balans är väl investerad tid – och att du när du lägger ifrån dig tidningen, eller surfar vidare på nätet, ska känna att du har blivit inspirerad och uppdaterad på vad som är på gång just nu.

Revisionsplikten till exempel är en fråga som åter har blivit aktuell. Åsikterna för eller emot är många, men hur ser det egentligen ut i övriga Europa och framför allt hos våra grannar i Norden? Missa inte Rakel Lennartssons kartläggning och ta del av på vilket sätt Norden särskiljer sig från övriga Europa.

Anders Bäckström, intervjuas om etik och förväntningarna som finns på branschen. ”När man är revisor följer att man inte kan bli kompis med sina kunder.” konstaterar han.

Mycket intressant läsning!

Charlotta Marténg, chefredaktör för Balans. Hör gärna av dig till mig på charlotta.marteng@far.se