Nu är det dags att göra FAR:s framtidstest, som är det första steget för att nominera din byrå till Årets framtidsbyrå 2023.

−Med utmärkelsen Årets framtidsbyrå vill FAR inspirera till utveckling av branschen genom att lyfta fram byråernas arbete med framtidsfrågor som digitalisering, automatisering, hållbarhet och ledarskap. Syftet med priset är också att synliggöra små och medelstora medlemsbyråer som arbetar med förändring och innovation på ett aktivt och strukturerat sätt, säger Camilla Carlsson, jurymedlem och ansvarig för Årets framtidsbyrå på FAR.

För att ha chans att bli Årets framtidsbyrå måste du först nominera din egen byrå. Därefter nominerar en jury i sin tur tre kandidater, som intervjuas och får möjlighet att utveckla sitt framtidsarbete ytterligare.

För att testa hur långt byrån har kommit i framtidsarbetet ska du göra FAR:s framtidstest. Testet innehåller frågor om byråns kompetenser och roller, affärsmodeller, utvecklingen av tjänsteerbjudandet samt hur byrån jobbar med frågor av hållbarhetskaraktär.

Priset delas ut i samband med FAR:s jubileumsfest i Stockholms stadshus den 21 september. 

Läs mer och gör FAR:s framtidstest på far.se/framtidstestet 

Så här går nomineringen till:

  • Gör FAR:s framtidstest

  • Få omedelbar återkoppling på dina svar

  • Nominera byrån