Corona fortsätter att hålla sitt grepp om Sverige och inte mycket tyder på minskade restriktioner den närmaste tiden. I spåren av pandemin har många företag tagit ytterligare kliv in i den digitala världen och att ha möten via datorn, i stället för rent fysiskt, är för de flesta i dag inget märkvärdigt. Oavsett ålder.

Även vi på tidningen Resultat fortsätter vår digitala satsning. Du har väl inte missat att du kan läsa Resultat som digitaltidning? Anpassa storleken på texten, ställ in ditt eget typsnitt eller varför inte få tidningen uppläst? När du vill, var du vill – i mobilen, plattan eller datorn. Ladda ner app och upptäck alla möjligheter!

För några veckor sedan bytte vi också teknisk plattform för vår webb och förhoppningen är att den nu ska upplevas som enklare, snyggare och mer tillgänglig. Till exempel hittar du nu lätt äldre frågor och svar från våra experter. Och vill du läsa gamla nummer av tidningen? Ja, de finns också där, eller i appen.

Det finns tre saker jag rekommenderar dig att göra om du vill vara helt säkert på att inte missa några nyheter från oss. 1. Ladda ner vår app. 2. Se till att du har Resultats nyhetsbrev, om inte prata med din revisor/redovisningskonsult om du får din tidning av hen eller gå in på tidningenresultat.se och signa upp dig. 3. Se till att du följer Resultat på LinkedIn!

Vi ses där ute – om än digitalt!

Trevlig läsning!

Charlotta Marténg, chefredaktör