Jul och nyår närmar sig snabbt. Hektiska dagar inför en helg som förhoppningsvis ger möjlighet till lugn och ro, avkoppling och eftertanke. 2020 har varit ett märkligt år, med en pandemi som slog till på ett sätt vi inte kunnat föreställa oss med förödande konsekvenser för många. På olika plan. Människor har mist nära och kära, företagare har fått se sina livsverk slås i spillror. Från politiskt håll har stödpaket levererats, vissa mer kritiserade än andra och kanske inte alltid lätta att navigera bland för den som vill göra rätt.

Det är mörka tider, men visst ser vi en ljusglimt på horisonten? Inte bara vänder det snart och går mot ljusare dagar – möjligheten att börja vaccinera mot covid-19 kommer närmare för varje timme som går. Och även om det aldrig blir som innan coronaviruset finns det hopp om att hjulen ska börja snurra igen.

Som företagare kan det kännas tungt ibland. Att bära ansvaret för ett helt företag, med allt vad det innebär, på sina axlar. Men glöm inte: Du är inte ensam. Du som tar hjälp av en revisor eller redovisningskonsult – tänk på att den personen finns där för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

I det här numret har vi pratat med olika företagare om varför de uppskattar sin redovisningskonsult. Svaret är tydligt. Konsulten ger en trygghet som gör det möjligt för företagaren att göra det hen kan bäst: Att utveckla sitt företag!

Resultat nr 1 2021 kommer i februari – till dess får du senaste nytt på tidningenresultat.se. Du kan också följa oss på LinkedIn för att inte missa några nyheter!

God jul och gott nytt år!

Charlotta Marténg, chefredaktör