Nya funktioner i FAR Online

Nu går det att läsa gamla versioner av regelverk i FAR Online. Det blir lättare att markera i texten och vänstermenyn har fått ett nytt utseende.

Äldre regelverk nu tillgängliga i FAR Online!

Nu lanserar vi möjligheten att titta på äldre lydelser av regelverk i FAR Online. Detta för dig som exempelvis reviderar ett företag och vill se reglerna för föregående år eller vid deklaration behöver titta på hur skattereglerna för förra året såg ut. I samband med lanseringen lägger vi ut äldre lydelser tillbaka till den 1 januari 2017.

Du hittar de äldre lydelserna genom att uppe till vänster inne i ett dokument klicka på Se äldre lydelser. Du kan då välja på lydelser från 1 januari respektive 1 juli varje år, förutsatt att det skett några ändringar i dokumentet från den version som fanns innan.

Så snart du är inne i en äldre lydelse av ett regelverk markeras detta tydligt, samtidigt som funktionerna för anteckningar och markering i dokument stängs av.

Lättare att markera och kopiera text

För att det ska vara lättare att markera text för att skriva ut eller för att klippa ut och kopiera till ett eget dokument har vi infört ett extra steg i markera- och antecknaprocessen. Det innebär att anteckningsfältet nu inte automatiskt fälls upp när man markerar i texten, utan man måste aktivt välja om det är en anteckning man vill skapa.

Längre rubriker i navigeringsmenyn

Rubrikerna i innehållsförteckningen bryter nu ner över flera rader så att man ser hela rubriktexten och inte bara det som ryms på en rad.

Vill du också vara med och påverka FAR Online?

Vi vidareutvecklar ständigt verktyget och tar gärna emot feedback om både stort och smått. Mejla faronline@far.se eller kontakta oss via chatten.