Hela Rättserien i FAR Online

Stefan Öhman
2018-08-29
Redaktör / FAR Online

Från den 1 juli kommer du åt hela Rättserien i FAR Online.
Om du föredrar att slå på sökorden rekommenderar vi att du använder navigeringen och går direkt till Rättserien. Vill du hellre få träff på allt innehållet i texterna så passar det vanliga söket bäst.

– När vi för ett år sedan tog in Redovisa Rätt i FAR Online kunde vi se att det bidrog till att fler hittade rätt bland regelverken. Det är därför roligt att kunna bredda samarbetet med Sanoma Utbildning och, utöver att ge snabba svar och vägar vidare in till regelverken på redovisnings- och bolagsrättssidan, kunna göra samma sak inom lön, arbetsrätt, skatt och moms, säger David Nylund, förlagschef på FAR.

Namnkunniga författare

FAR och Sanoma Utbildning utökar i och med detta sitt samarbete. Flera författare till Rättserien arbetar inom revisions- och rådgivningsbranschen och undervisar även i FAR:s regi.

– Vi tycker det är mycket bra att FAR Online kommer att omfatta alla böcker som finns i Rättserien. Det innebär också att vi kan renodla Redovisa Rätt så att fokus kommer att vara på redovisning med hänvisning till de andra böckerna i serien, säger Eva Törning och Caisa Drefeldt, författare till boken Redovisa Rätt.

Till hela Rättserien