2024-03-12

Nytt webbinarium om FAR Online!

Vi håller regelbundet kostnadsfria webbinarier för att du som användare ska få ut det bästa möjliga av FAR Online. Den 14 mars är det dags för ett nytt tillfälle för dig som vill veta mer om innehåll och funktioner i tjänsten.

Våra webbinarier riktar sig främst till användare som är nya och som behöver lite hjälp på vägen, men även mer erfarna användare kan ha nytta av de tips som ges. Vi tittar närmare på innehåll, navigering och de olika sökfunktioner som finns med målet att du ska lära dig hitta svar så snabbt som möjligt.

Vi utforskar också funktioner som anteckningar och bokmärken, vilka är utmärkta verktyg för att kunna komma ihåg och hitta tillbaka till material. Vi ger dessutom en liten introduktion till FAR Online AI, det helt nya sättet att hitta svar i FAR Online. Webbinariet avslutas med en frågestund och några ytterligare tips.

För att medverka behöver du anmäla dig genom att fylla i formuläret nedan. Webbinariet hålls torsdagen den 14 mars kl. 12:00 och pågår ca 30 minuter.

Anmäl dig här!
Vad vill du lära dig mer om?

Aktuella kurser hos FAR

Det ska vara enkelt att utvecklas, därför har vi utbildningar och flexibla kurser på grund- eller specialistnivå, som utförs både fysiskt och online.

Se alla kurser här
Funktioner

Anteckna och markera

Det som är svårt kan man behöva läsa flera gånger. Eller behöva hitta tillbaka till nästa gång man ställs inför samma problem.

Självklart ska det vara lika enkelt att anteckna på webben som i en bok – eller lättare. För det finns förstås oändligt många fler möjliheter att hitta tillbaka till sina anteckningar digitalt. Och där en bok blir gammal lever det digitala kvar. Vi sparar dina anteckningar även om texten bakom ändrats. För så vill man ju ha det, vare sig man tänkt på det eller inte.

Mer om funktioner