Innehåll

Balans nr 10 2006

Noteringar: Namntävling avgjord – FAR och SRS vinnare

Den namntävling som utlystes av FAR och Svenska Revisorsamfundet SRS för att få in namnförslag till den nya branschorganisationen är nu avgjord.

Totalt inkom cirka 265 förslag. Men eftersom ingen hade skickade in förslaget FAR SRS blir det två personer som får dela på priset.

Det är Kristina Anderson, BDO Nordic i Lund, som föreslog namnet FAR och Kent Ekenmo, Nässjö Ekonomihus, som föreslog namnet SRS.

– Kristina och Kent får var sitt presentkort motsvarande en resa för 15 000 kronor, berättar FAR SRS generalsekreterare Dan Brännström som har meddelat vinnarna den glada nyheten. Prischeckarna kommer att delas ut i samband med branschdagen ”Arena 2006” som hålls den 24 november.

– Det var roligt att se så stort engagemang och att det finns så mycket kreativitet bland medlemmarna. Några av de roligaste förslagen var MOR (Mer Oberoende Revisorer) och BROR (Branschorganisationen för Revisorer Och Rådgivare). Dessutom var det överraskande många som tyckte att vi skulle heta FARS! förklarar Dan Brännström.