Innehåll

Balans nr 8-9 2010

Noteringar: Bredare branschdagar

Fars branschdagar har flyttat från Åre till Solna utanför Stockholm och inriktningen har breddats. I samband med branschdagarna hålls också Fars årsstämma.

Vad är nytt för i år?

Vi ville satsa på ett ställe med bra kommunikationer, så nytt för i år är att vi är i Frösundavik i Solna. Liksom förut kommer det att bli parallella seminarier. Men vi har både bredare spår med gemensamma seminarier och seminarier med smalare inriktning. Vi vänder oss till alla Fars medlemsgrupper, säger Lena Lind, vd på Far Akademi som är arrangör.

Kan du nämna något ur programmet?

Vi kommer bland annat att ha seminarier om moms, K3, insolvens, ägarskifte och skattefrågor. Vi kommer även att uppmärksamma att det är valår. Dag två drar vi igång med ett inspirationsseminarium med kommunikationsexperten Colin Moon. Vi tar också upp hur man kan prissätta sina tjänster – glöm timmar och ta betalt för värdet.

”Nya generationen utmanar storbyråerna” är en programpunkt – berätta mer!

Vd:arna för storbyråerna kommer att utfrågas av Fars arbetsgrupp Nya generationen. Moderator då, liksom vid programpunkten som handlar om vad som händer efter valet, är Ulrika Nilsson från TV4.

Charlotta Danielsson