TIDEN GÅR FORT när man har roligt, heter det. Och mycket riktigt har tiden rusat iväg sedan första numret av nya Balans kom ut för en månad sedan. För visst är det roligt att göra Balans!

OCH ÄNNU ROLIGARE blir det när ni läsare hör av er. Vi har fått en hel del feedback på nya tidningen, både ris och ros. Många menar att tidningen ser modern och fräsch ut och att den känns som en riktig branschtidning med relevanta och engagerande artiklar. Det är också tydligt att många uppskattar att artiklarna är lite kortare och att det är fler bilder i tidningen. Kritiken vi har fått har mest handlat om att texten i tidningen är något svårläst och att vi skulle kunna bli mer kreativa i vårt bildmanér.

Utan tvekan är det roligast att få ros och ett kvitto på att det vi gör är uppskattat. Men kanske är det ändå riset som gör mest nytta, som leder till utveckling och förbättring. Vi har i alla fall tagit till oss av den kritik vi fått och i detta nummer har vi gått upp en grad i texten och hoppas att det ökar läsvänligheten.

Vi ska också anstränga oss lite extra när det gäller bilderna. Så fortsätt gärna att höra av er, med både ris och ros!

JAG HOPPAS OCKSÅ att du har upptäckt Balans webb. På tidningenbalans.se debatteras de hetaste branschfrågorna, och här hittar du branschnyheter och kan läsa om kollegor som bytt jobb.

VI SES – på tidningenbalans.se!

Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se