Är du intresserad av de hetaste branschfrågorna? Då tycker jag att du ska gå in på tidningenbalans.se och läsa de senaste debattartiklarna. Här debatteras just nu allt från Prosolviadomen till skatteregler för bemanningsföretag. Och det som är så fantastiskt med webben är att debatten är ständigt levande, inte minst tack vare snabb spridning av artiklar via sociala medier och möjlighet att kommentera artiklar i realtid.

På debattplats i detta nummer av Balans frågar sig Olof Ljunghusen, vd för ett bemanningsföretag inom vårdsektorn, om revisorerna verkligen känner till vilka skatteregler som gäller för bemanningsföretag. Han misstänker att okunskapen är stor. Rätt eller fel? Gå in och kommentera artikeln på tidningenbalans.se!

Höstens riksdagsval innebär sannolikt en energikick för debatten, inte minst när det gäller frågor som rör företagande och entreprenörskap. Företagandet är ju branschens levebröd och Balans kommer givetvis att bevaka frågor kring hur förutsättningarna för ett livskraftigt näringsliv kan stärkas.

Och du, tveka inte att höra av dig om du har tankar och idéer om vad vi bör skriva om inför höstens riksdagval!

Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se