Stort grattis till Deskjockey Revision! I hård konkurrens utsågs byrån till Årets framtidsbyrå på FAR:s branschdagar i september. Det var första gången som priset delades ut, och det har sitt ursprung i den framtidsstudie som presenterades på Branschdagarna förra året. Tanken är att uppmuntra och lyfta fram goda exempel som andra kan dra lärdom av.

Redan i Balans nummer 4/2014 intervjuade vi en av byråns delägare om FAR:s framtidsstudie och om byråns medvetna arbete med att möta framtidens utmaningar. En viktig del var satsningen på teknik och digital anpassning av såväl tjänsterna som kundkommunikationen. I nästa nummer av Balans återvänder vi till kontoret på Narvavägen i Stockholm för ett längre reportage. Då lovar jag fler detaljer om Deskjockey Revisions strategier för att möta framtidens utmaningar.

Grattis säger jag också till Jonas Svensson som valdes till ny FAR-ordförande på stämman som hölls under Branschdagarna. Eller är det kanske FAR som ska gratuleras? Klart är i alla fall att Jonas Svensson är en revisor med driv. Såväl i karriären som på fritiden går det undan. Redan som 32-åring blev han delägare i EY och ledig tid ägnar han gärna åt roadracing. Läs mer om Jonas Svensson och hur han ser på sitt uppdrag som FAR-ordförande i profilintervjun i detta nummer.

Trevlig läsning!

Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se