Har du blivit uppringd av någon som vill veta vad du tycker om Balans? Om ja, så hoppas jag att du har delat med dig generöst med dina synpunkter så att vi kan fortsätta utveckla tidningen. De senaste veckorna har vi med hjälp av ARS Research genomfört en läsarundersökning, som omfattar runt 400 telefonintervjuer. Nu väntar vi med spänning på resultatet!

En tidning måste ständigt utvecklas för att vara angelägen och relevant. Annars blir man snabbt omsprungen av någon annan. Särskilt tydligt är detta i dagens digitaliserade värld, där förändringarna kommer snabbt och det som var var hett i går, kan vara skrotat och glömt i morgon. Därför är det väldigt kul att kunna berätta att Balans från och med nästa år finns tillgänglig som digitaltidning för alla läsare. Mer information kommer i Balans nr 1/2016!

Ja, tiden går verkligen fort. Snart är det jul igen. Juletid som rimmar på julefrid ... Och förhoppningsvis blir det tid för reflektion och eftertanke när det blir några dagars ledighet. Men borde vi inte ge oss mer tid för det även i vardagen? Är det kanske till och med nödvändigt för att göra ett bra jobb? På Allegretto Revision i Stockholm är man mån om att inte kasta sig över uppdraget utan ta sig tid för reflektion och eftertanke i kontakten med kunderna. Helt enkelt för att leverera en riktigt bra tjänst. Det låter klokt. Det får nog bli mitt nyårslöfte – att ge mig själv tid att tänka till en stund innan jag kastar mig över arbetsuppgifterna.

Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se