FAR:s medlemsundersökning visar att FAR Online är en mycket uppskattad tjänst.

Med FAR Online har FAR Akademi gjort en digital resa. Nu visar FAR:s medlemsundersökning att den tagits emot väl av medlemmarna. En majoritet av dem som deltog i undersökningen använder den digitala tjänsten. Och 93 procent av dem som använder FAR Online tycker att tjänsten motsvarar deras förväntningar.

– Att fler än 90 procent av alla FAR Online-användare är nöjda, var fjärde till och med mycket nöjd, gör oss jätteglada men vi siktar ändå på att bli bättre. Närmast satsar vi på att nå dem som inte använder FAR Online alls, säger David Nylund, förlagschef på FAR Akademi.

Enligt medlemsundersökningen använder yngre medlemmar och revisorer tjänsten i större utsträckning än äldre medlemmar, redovisningskonsulter och rådgivare.

– I ett samhälle med allt mer regler och en ökad professionalisering av allt fler redovisnings- och revisionstjänster tror vi att vi har mer att erbjuda fler. Förändringarna sker allt snabbare och det är en utmaning att hålla sig uppdaterad kontinuerligt. Framtidens FAR-medlemmar måste veta både vad de gör och varför – där tror vi att vi kan hjälpa till, säger David Nylund.

Charlotta Marténg