Innehåll

Balans nr 1 2017

Ett nytt år med nya förhoppningar och idéer!

De flesta av oss stod väl där på nyårsafton och funderade på hur det nya året skulle komma att bli, både i det privata och i yrkeslivet. Kanske avgav vi också ett och annat nyårslöfte?

Vi på balansredaktionen har enats om några löften för 2017. Bevakningen av de viktiga framtidsfrågorna kommer att intensifieras, allt från hur branschen kan bidra till ett bättre samhälle till byråernas omställning till en allt mer digitaliserad vardag. Och vi kommer att öka vår närvaro i sociala medier ytterligare, och både tidningen och webben kommer att få ett ansiktslyft.

Självklart kommer vi att fortsätta att bevaka vad som sker inom politiken, både nationellt och internationellt. I detta nummer publiceras del 2 i artikelserien om skatt som en hållbarhetsfråga. Punkt för punkt går vi igenom hur det har gått sedan regeringen presenterade sitt 10-punktsprogram i april förra året. Intressant!

Och en sak är säker, det kommer att hända mycket under året, alldeles oberoende av vad vi vill och sätter upp för mål. En del saker vet vi redan kommer att ske, medan andra blir mer som överraskningar. Att skapa sig en övergripande koll är alltid bra. Därför har vi tagit fram ett kalendarium med viktiga branschhändelser under året, se sidan 20–21.

Trevlig läsning!

Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se