Det är redan september och för de flesta är det full fart på jobbet igen. Kanske känner du dig extra inspirerad och redo att ta tag i nya arbetsuppgifter och projekt? Eller gnager tvivlet om du verkligen är på rätt plats? Oavsett hur du känner, så kan det vara bra att då och då fundera över vilka möjligheter som finns och pröva nya vägar framåt.

För dig som är redovisningskonsult och sugen på nya utmaningar kan insourcing vara en ny karriärväg. Flera av de stora revisionsbyråerna har byggt upp särskilda avdelningar för insourcing av ekonomitjänster och marknaden ligger öppen. Balans har träffat Noora Jayasekara och Marika Fond, som båda har satsat på insourcing, för att få veta mer om detta växande affärsområde.

Även vi på Balans behöver förnya oss ibland. Sedan i våras har vi skissat på en ny form och nytt innehåll till Balans. Och nu är det bråda dagar med att få till de sista detaljerna. Mer avslöjar jag inte än, men jag vågar lova att du kommer märka av förändringen när du får Balans nr 8 i din hand.

Trevlig läsning!

Pernilla Halling

pernilla.halling@far.se