Månadens medlem, Paulina Persson, är aktiv i olika nätverk och springer på intressanta seminarier för att hänga med i utvecklingen på löneområdet.

BALANS_2018_N05_A0017_Bild

Hej Paulina!

Som verkligen ser fram emot att vara med och bygga upp det nya varumärket Aspia.

Från PwC till Aspia. Hur har övergången varit in i det nya bolaget?

– Det har varit en spännande och lärorik resa med mycket som skulle falla på plats på kort tid. Samtliga involverade har gjort ett fantastiskt jobb och övergången gick därmed väldigt smidigt – långt över förväntan!

– Vi ser nu med spänning framåt att tillsammans bygga upp vårt nya varumärke där vi som marknadsledande aktör nu har fantastiska möjligheter att bearbeta en ännu större marknad än tidigare.

Hur har kunderna reagerat?

– Kunderna har inte påverkats nämnvärt eftersom de fortfarande har tillgång till samma system och kontaktpersoner. De jag har haft kontakt med har mest varit neutrala eller positiva.

Vad är annars hett inom lön i höst?

– Hos oss är det stort fokus på automatisering och digitalisering, vilket jag personligen brinner extra mycket för.

Hur håller du dig uppdaterad?

– Jag prenumererar på olika nyhetsbrev där jag får information om allt som händer i lönevärlden. Jag håller mig även aktiv inom olika branschnätverk och ser till att gå på intressanta seminarier som kan stärka mig i min yrkesroll som auktoriserad lönekonsult.

Varför är lön så roligt att jobba med?

– Jag gillar att utvecklas och inom lön finns det så otroligt mycket att lära sig och det är en bransch som växer. Allt från lagar och regler till system, automatisering samt att ha en rådgivande roll till våra kunder gör att jag ständigt utmanas och lär mig nya saker.

Sofia Hadjipetri Glantz

Paulina Persson

Ålder: 28.

Yrke: Auktoriserad lönekonsult.

Arbetsplats: Aspia.