PATRIC FRYCKSTRAND jobbar på Eventguiden.com där de arrangerar alla typer av företagskickoffer, aktiviteter, fester och event. De producerar flera event själva och köper även in mer omfattande arrangemang, som utlandsvistelser.

– Vi jobbar utifrån kundens behov och önskemål. Vissa säger kanske att de vill göra Fångarna på fortet när de kontaktar oss, men efter vår analys kanske det visar sig att det blir en bättre kundupplevelse med en middagskryssning, gruppens sammansättning och anledning till arrangemanget är det som styr.

Lotta Engzell Larsson

Patrics tips:

  • Tänk på vad syftet med eventet/festen är, i vilken ålder är de som ska vara med, vilken typ av arrangemang har varit lyckat tidigare.

  • Möjligheterna är oändliga, det måste inte bli dyrt, det finns arrangemang som är väldigt prisvärda, som guidad teambuilding i Gamla stan (om man är i Stockholm – annars något liknande på orten där man befinner sig).

  • En trend just nu är grillkvällar där kunden själv får vara delaktig och vår aktivitet Jorden runt på 120 minuter, en global skattjakt inomhus där vi testar samarbetsförmåga och allmänbildning för att bygga gruppkänsla.