För många handlar nyår om att avsluta förra årets verksamhet och börja blicka framåt. Hur ska verksamheten utvecklas på bästa sätt?

Också vi på Resultat vill se framåt och utveckla tidningen. Nyligen genomförde vi en läsarundersökning som visar att skatt, moms och redovisning är ämnen som rankas högt. Även lön och pensioner är relevanta ämnen att ta upp i tidningen.

Undersökningen visar att Resultat upplevs som lättläst, aktuell och informativ. Men det har framkommit att ett av de områden där man vill se en förändring är när det kommer till porträttet-intervjun och vi har lyssnat. Bland annat byter Porträttet namn till Perspektiv, och minskar från fyra till två sidor i tidningen. I stället för att fokusera på en person väjer vi att lyfta en aktuell sakfråga, genom att en person får ge sitt perspektiv på frågan.

Dessutom försvinner stafetten på denna sida, och de som läser vinjetten Bättre resultat kommer också att kunna se vissa förändringar.

Vi vill fortsätta att utveckla tidningen så att du får ännu större nytta av den. Och vi ser gärna fram mot dina åsikter. Så tveka inte att höra av dig med tips om ämnen som du tycker att vi bör skriva om i tidningen.

Trevlig läsning!

Charlotta Marténg

chefredaktör