Vi på redaktionen strävar hela tiden efter att Resultat ska vara det givna valet för företagare som vill ligga steget före. Många av er som läser tidningen får den från revisorn eller redovisningskonsulten, medan andra har valt att själva prenumerera för att inte missa några nyheter. Vi har lyssnat på alla era önskemål. 29 januari lanserar vi www.tidningenresultat.se och tar klivet in i den digitala världen.

På sajten kommer ni att hitta senaste nytt, gamla nummer av tidningen och våra populära lathundar. Vi kommer att minska antalet nummer av tidningen från tio till sex, för att i stället satsa på att leverera nyheterna snabbare till er. Men vi behåller de uppskattade nyhetsbreven som kommer ut digitalt tio gånger per år. För att försäkra dig om att du inte missar några nyheter från oss – gå in på www.far.se/epost och registrera din mejladress.

Apropå digitalisering hittar du i detta nummer ett minitema om sociala medier. För dig som företagare är det viktigt att vara där kunderna är. Och kunderna är i sociala medier. Så låt dig inspireras av entreprenören Arijana Heinrici, som började på noll och jobbade sig uppåt. I dag har hon över 30.000 följare på Instagram.

God jul och gott nytt år!

Charlotta Marténg, chefredaktör