Har du hunnit planera julklapparna till dina anställda? Annars är det hög tid att börja tänka på det med ungefär en månad kvar till julafton. Men det gäller att ha koll på avdragsreglerna när det handlar om julgåvor och julfester. I detta nummer får du matnyttig information om vad du får, och inte får, göra.

Efter jul kommer nyår och för dig som tänker ta ut utdelning innan årsskiftet är det också dags att börja planera. Resultat uppdaterar dig kring gällande regler och vad du bör ha i åtanke om du ser över företagets löneuttag för att maximera utdelningsmöjligheterna.

Möt också Leonie Selting, advokaten som är kritisk till att mer omfattande ränteavdragsbegränsningar kan bli verklighet. Hon varnar för risken att företag flyr Sverige om förslaget blir verklighet.

Mycket händer efter nyår – i slutet av januari får Resultat som papperstidning och digitaltidning sällskap av webbsidan tidningenresultat.se. Där kommer du alltid att hitta senaste nytt inom skatt, moms och redovisning! Mer om det i nästa nummer.

Trevlig läsning!

Charlotta Marténg, chefredaktör