Nu kan du ta del av Resultats nyheter var du än befinner dig. I slutet av januari lanserades tidningenresultat.se där du som läsare hittar senaste nytt om skatt, moms och redovisning.

Nu tas ytterligare ett steg mot att göra tidningen ännu mer digital. Som komplement till papperstidningen kan du som läsare nu få senaste nytt även på tidningenresultat.se.

– Vi har rest runt i landet och lyssnat på våra läsare och på FAR:s medlemmar som ger bort tidningen till sina kunder, och tagit del av deras önskemål. Efter ett intensivt arbete under hösten kan vi äntligen lansera våra nya erbjudanden, säger chefredaktör Charlotta Marténg.

Många revisions- och redovisningsbyråer ger sedan länge bort tidningen Resultat i pappersform till sina kunder, men med dagens snabba nyhetsflöde har behovet av ett digitalt komplement blivit allt tydligare. Därför lanseras nu tidningenresultat.se.

– Vi vet att många av FAR:s medlemmar ser Resultat som ett effektivt sätt att hålla sina kunder uppdaterade om nya lagar och regler. I och med tidningenresultat.se får läsarna nyheterna snabbare och kan dessutom ta del av dem oavsett var de befinner sig.

Utöver löpande nyhetsuppdatering på webben kommer tidningen ut sex gånger per år, digitalt och i pappersform. Tidningen kompletteras dessutom med ett nyhetsbrev som kommer ut tio gånger per år, med en sammanfattning av de viktigaste nyheterna.

– För att du ska få nyhetsbrevet behöver vi din mejladress, den kan du lämna via tidningenresultat. se. Då missar du varken nyhetsbrevet eller att ett nytt nummer av digitaltidningen har publicerats i appen, säger Charlotta Marténg.

Pernilla Halling