Nu är Resultat tillbaka igen i tidningsform med ett välfyllt nummer efter sommaruppehållet. Men även om tidningen gjorde uppehåll i utgivningen upphörde inte nyhetsbevakningen. Allt fler av er läsare har hittat in till oss på webben och det är glädjande att ni valde att läsa nyheter där när papperstidningen inte kom ut.

Du som regelbundet besöker tidningenresultat.se har kanske redan upptäckt att vi har en ny skattekrönikör. Skatteexperten Hans Peter Larsson, med mångårig erfarenhet av företagande och skatterådgivning, kommer att dela med sig av sin kunskap och sina tankar. Du hittar hans krönikor i sin helhet på webben, lätta att dela i sociala kanaler för den som vill. I tidningen återfinns de i komprimerad form – precis som med vår arbetsrättsexpert Anneli Lönnborgs krönikor.

Nytt i detta nummer är också Experterna svarar. En panel bestående av branschexperter inom områden som revison, redovisning och skatt svarar på dina frågor. Maila dem på experterna@far.se

Missa inte heller vad som hände under sommaren i form av nya lagar och regler. Bland annat har möjligheten till självrättelse hos Skatteverket förändrats och det omdiskuterade bonus malus-systemet är nu på plats.

Charlotta Marténg, chefredaktör