Med bara några veckor kvar till jul- och nyårshelgerna börjar det bli dags att summera året som gått. För Resultats del har det varit händelserikt. I månadsskiftet januari/februari lanserade vi tidningenresultat.se och har sedan dess funnits på webben där vi löpande rapporterar om senaste nytt inom skatt, moms och redovisning. Det känns jättekul att många av er redan hittat dit och jag hoppas att ännu fler besöker oss på webben nästa år.

Även Resultats nyhetsbrev, som kommer ut minst tio gånger per år, visar sig vara mycket uppskattat hos er läsare. Får du inte mejlutskicket? Gå in på tidningenresultat.se för att lämna din mejladress och inte riskera att missa senaste nytt!

I årets sista nummer är temat pension. Hur ska du som företagare tänka för att få en bra pension den dagen det är dags att sluta arbeta? Undersökningar visar att många av er där ute är duktiga på att sätta av pension till era anställda, men att ni ofta glömmer att tänka på er själva. Ta del av våra pensionstips på sidorna 18 och framåt. Läs också om det nya sättet att organisera kontoret – aktivitetsbaserat. Är det något för din arbetsplats?

Missa inte heller Resultats experter som svarar på era frågor! Är det något just du skulle vilja ha svar på? Ställ din fråga genom att skicka ett mejl till experterna@far.se. Hör också av dig till mig om det är något särskilt du vill läsa om i tidningen. Nu väntar ett nytt år med nya möjligheter!

God jul och gott nytt år!

Charlotta Marténg, chefredaktör