Priset är ett kvitto på att vi har åstadkommit positiv och konkret förändring, och bidragit till ökad mångfald i näringslivet”. Orden kommer från Anna Stenberg, grundare av WES, Womens Executive Search, som i år utsetts till Årets entreprenör av Bolleks kunskapsfond, ett pris som tidningen Resultat är samarbetspartner till. Grattis Anna Stenberg och WES, säger vi! På sidan 28 hittar du en intervju med Anna där hon berättar om på vilket sätt jämställdhet vid rekrytering gynnar affärerna och vad du har att vinna på att vidga vyerna när du anställer.

Hör du till dem som följt debatten om hälso- och sjukvårdsförsäkringar, företagshälsovård och beskattning? Många har varit osäkra på var gränserna går sedan riksdagen förra året beslutade att slopa skattefriheten för hälso- och sjukvårdsförsäkringar. Mycket handlar om gränsdragningar och att hålla isär begreppen. På sidan 16 hjälper vi dig att reda ut vad som gäller och tipsar om vad du ska tänka på när det handlar om företagshälsovård.

Att det blir rätt är viktigt, det vet framför allt alla ni som varit med om en skatterevision. Bättre resultat i detta nummer handlar om vad du ska göra när Skatteverket knackar på dörren och hur du förbereder dig på bästa sätt. Lyssna på din rådgivare och behåll lugnet, det är två av experternas viktigaste råd.

Sedan förra numret av tidningen kom ut har jag och Resultats arbetsrättskrönikör Anneli Lönnborg hunnit med att podda för första gången. Vi blev inbjudna till FARs Reko-podden för att prata arbetsrätt – podden hittar du på tidningen-resultat.se, far.se eller där poddar finns. Missa inte den!

Trevlig läsning!

Charlotta Marténg