Nu har ett år gått sedan den nya redaktionen tog över. Vi tycker tidningen är bra! Men vi ska göra den ännu bättre. Vi hoppas särskilt på att kunna erbjuda en bättre digital produkt i en snar framtid.

Jag tänkte passa på att informera om vissa personella förändringar. Maria Hilling har lämnat som redaktör. Hennes position har tagits över av Pernilla Rendahl. Hon är en ung och mycket meriterad forskare som kommer att kunna väl fylla tomrummet efter Maria. Börje Leidhammar har efter många år av viktiga insatser lämnat redaktionskommittén. Han efterträds av Kerstin Nyquist som har mångårig erfarenhet från det skatteprocessuella området. Det är roligt att välkomna henne i vårt team! Lena Lindström-Ihre lämnar också kommittén efter många goda och viktiga år i Skattenytts tjänst. Någon efterträdare är ännu inte utsedd.

Det vetenskapliga numret har blivit något försenat och kommer att distribueras först nästa år. Å andra sidan kommer det att innehålla många intressanta forskningsresultat från välmeriterade forskare.

Slutligen vill jag tacka dig, kära läsare, för det år som gått. Nästa nummer kommer ut i början av 2011. Det numret kommer bland annat att innehålla en mycket spännande artikel av professor Peter Melz: vad är underpris enligt 23 kap. IL?

En mörk höstdag i Stockholm

Roger