Christina sahlin har utsetts till ny VD för IREV efter Öistein Nordengen sedan företagets styrelse beslutat att nästa utvecklingsskede också krävde en delvis ny kompetens i ledningen.

– Jag kommer framöver att arbeta för att vi ska fördjupa kontakten med våra kunder. Det är viktigt att vi med ökad marknadsanpassning medverkar till att vårt utbud av kurser skapar värde hos våra kunder. Så kan vi tydligare visa nyttan med våra utbildningar, säger Sahlin som arbetat på IREV sedan 1982.

 …

FEE, den europeiska revisorsorganisationen, ordnar i september en konferens om revision i små och medelstora företag. Den äger rum i Sitges utanför Barcelona den 7 och 8 oktober. Detaljer finns på hemsidan: www.far.se

 …

Ett hundratal deltagare hade anmält sig till konferensen på Berns i Stockholm den 19 mars om XBRL, den nya globala standarden för elektronisk finansiell rapportering över Internet. Föreningen ”XBRL Sweden”, som bjudit in till informationen, bildades nyligen av FAR, SRS (Svenska Revisorsamfundet och SRF (Sveriges Redovisningsbyråers Riksförbund) tillsammans.