Alla ekonomiska regler i din hand


Våra paket

Våra paket

Ekonomi

För dig som jobbar med redovisning, ekonomitjänster och skatt.

295
/ månad
/ användare

IFRS och Finans

För dig som jobbar på företag som redovisar enligt IFRS och för dig inom finanssektorn.

380
/ månad
/ användare

Revision

Är särskilt för dig som jobbar med revision.

380
/ månad
/ användare

Total

Är paketet för dig som vill ha allt.

620
/ månad
/ användare

För dig som jobbar med ekonomi

FAR Online är den kvalitetssäkrade databasen där du hittar de senaste lagändringarna och regelverken inom områden som redovisning, revision, skatt och finans. FAR Online innehåller bland annat:

  • Lag- och regelsamlingar
  • Tusentals uppslagsord i Rättseriens uppslagsverk
  • Bokföringsnämndens K-regelverk, allmänna råd och vägledningar
  • IFRS på svenska och engelska
  • Engelsk ordbok, specialistlexikon

Lättillgängligt och ständigt uppdaterat.


Innehåll

FAR:s regelsamlingar

Är du en gammal bokkund till oss och vill ta steget över till det digitala men vara säker på att få allt du hade förr? Kanske rent av vill ha det som förr?

Innehållet från alla FAR:s regelsamlingar samt Engelska ordboken ingår i FAR Online. Du hittar bl.a. materialet från  Samlingsvolymen Redovisning och Revision, IFRS-volymen, Skattevolymen, Fastighetsvolymen, Bankvolymen och Börsvolymen. Även innehållet från de regelsamlingar vi inte längre har i tryckt form finns här.

Det ser inte riktigt ut som det gjorde i bokform. FAR Online är indelat i ämnesområden för att göra det enkelt för dig att få en samlad överblick, men det är lite annorlunda än böckerna förstås. 

Innehåll

Rättserien

Från den kvartssekelgamla Redovisa rätt till den relativa nykomlingen Rätt skatt. Med ca 5.000 uppslagsord hittar du snabba svar eller vägar vidare till relevanta regelverk. 

Vill du använda Rättserien som ett vanligt uppslagsverk med sökning på uppslagorden –antingen i hela serien eller titel för titel? Du är inte ensam, så det finns förstås. 

Hela Rättserien ingår i FAR Online. Innehållet är framtaget av Sanoma Utbildning i samverkan med experter inom respektive område.

Innehåll

Tidningar

I FAR Online finns följande tidningar med fullständiga historiska arkiv.

  • Balans – FAR:s tidning för fri och obunden debatt inom revisions- och rådgivningsbranschens intresseområden. Innehåller också reportage, nyheter och kommentarer. 
  • Skattenytt – En av Sveriges ledande tidskrifter på skatterättens område. Artiklarna i Skattenytt täcker hela det skatterättsliga fältet på en hög nivå. 
Funktioner

Sök med filtrering

Utöver sökord är det bra att även använda filtreringen för att hitta rätt. Säkerligen vet du om det är en regel eller en tidningarartikel du är ute efter, liksom om det gäller redovisning eller skatt. Kanske vet du även vem som står bakom materialet du söker.

Tycker du att du ofta får väldigt många träffar när du söker? Använd filteringen och begränsa sökresutatet. Med ett par klick kan du ofta få ner träffarna från flera hundra till ett tiotal. 

Funktioner

Anteckna och markera

Det som är svårt kan man behöva läsa flera gånger. Eller behöva hitta tillbaka till nästa gång man ställs inför samma problem.

Självklart ska det vara lika enkelt att anteckna på webben som i en bok – eller lättare. För det finns förstås oändligt många fler möjliheter att hitta tillbaka till sina anteckningar digitalt. Och där en bok blir gammal lever det digitala kvar. Vi sparar dina anteckningar även om texten bakom ändrats. För så vill man ju ha det, vare sig man tänkt på det eller inte.

Funktioner

Bokmärken

Vill du snabbt och enkelt komma åt enskilda dokument på FAR Online? Använd bokmärkesfunktionen!

Det du använder ofta är vi säkra på att du hittar till ändå, men den där tidningsartikeln som var så bra, eller lagen du bara tittar i ibland. Bokmärk dem så blir det lättare nästa gång.

Funktioner

Äldre lydelser

Ska du upprätta eller granska en årsredovisning och förbannar att reglerna ändrats sen förra året och vill läsa vad som gällde då, inte vad som gäller nu?

Vi har tänkt på dig. Inne i ett dokument kan du backa och läsa dess lydelse från förra året, eller det dessförinnan. Vi har äldre lydelser från 2017, så arkivet du kan backa till blir hela tiden större.

Funktioner

Nyhetsbrev

Två gånger i månaden får du nyhetsbrev med aktuell och intressant information om nya eller ändrade regler, och ibland med saker som är särskilt aktuella just nu, eller ett användartips.

Du hittar också texterna från nyhetsbrevet på startsidan, om du hellre läser dem när du är inne i FAR Online.


Claudio Henriksson, Auktoriserad revisor

Hur använder du FAR Online?

– Är jag ute hos kund kan jag lätt söka fram den information jag behöver. Att allt som du behöver för att jobba som revisor finns på samma ställe. Alla som jobbar med ekonomi borde ha FAR Online.

Är ni flera användare?

Är ni flera på företaget eller en hel avdelning som behöver tillgång till FAR Online? Kontakta gärna oss, så hjälper vi dig att anpassa FAR Online för dig och ditt företag.

Niklas Ferm
niklas.ferm@far.se
08-402 75 34

Hanna Lundeborn
hanna.lundeborn@far.se
08-402 75 13

FAR Online är en del av FAR

FAR Online drivs av FAR som är branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister.

FAR är även den ledande leverantören i Sverige av kvalificerad utbildning inom revision, redovisning, skatt och controlling samt ger ut drygt 30 boktitlar.

Till FAR.se